Steg for steg

Informasjon
Lurer du på å ta slankeoperasjon?

Hva må du gjøre når du har bestemt deg for å komme til Riga for helsens skyld, og samtidig gi oss fornøyelsen av å være guide for deg under oppholdet?

Trinn 1
Velg en metode som er dekkende for behovet ditt.

Trinn 2
Ta kontakt med oss via telefon, e-post eller nettsiden og spør om absolutt alt du lurer på.

Trinn 3
Vi kontakter deg i løpet av kort tid. Du får informasjon om operasjonen som du ønsker å ta. Du får så tilsendtet helse spørreskjema, skjemaet er ikke vanskelig å fylle ut, bare 1 side.

Trinn 4
Når du stadfester hva du ønsker og helseopplysningene er utfylt, så sender vi helseskjemaet umidelbart til sykehuset, og doktorene går da igjennom skjemaet. Det medisinske personellet vil bekrefte eller avkrefte om du er medisinsk klar for undersøkelsen / operasjonen du ønsker. Hvis legene sier "Ja", er vi i gang og går videre.

Trinn 5
Vi tar vare på alle dine reisebehov, foruten om flybilletter, dette må du ordne selv. Men utover dette, hjelper vi deg med dine ønsker og videre tiltak.

Trinn 6
Du ankommer Riga International Airport og en person vil møte deg opp der, vise deg ut til en ventende taxi, som vil kjøre deg til hotellet, der vår kollega vil komme og holde et kort informasjonsmøte med dere. I noen tilfeller velger noen å reise direkte til sykehuset. Mange velger å komme dagen før undersøkelser og tester innen operasjonen, og kan da bruke kvelden enten til å utforske Riga litt på egenhånd, eller bare slappe av og nyte atmosfæren på hotellet. Morgenen etter vil vår kollega hente deg igjen på hotellet og kjøre deg til sykehuset, der tester og undersøkelser vil finne sted.

Trinn 7
Du møter kirurgen og anestesilegen, for privat konsultasjon, og tester gjøres dagen før selve inngrepet.

Trinn 8
Når du har gjennomgått tester og undersøkelser, har du fri noen timer, så vis du ønsker det, kan du ta deg en tur ut og beundreområdet ved sykehuset. Flere velger å oppholde seg på sykehuset, for å forberede seg på inngrepet.

Trinn 9
Etter at operasjonen / prosedyren er ferdig, starter restitusjonsfasen. Du samler krefter med hjelp av medisinsk personell og full støtte fra oss. Man er ofte oppe og på benene igjen få timer etter operasjonen/prosedyren. Nå starter ditt nye liv! Man får en kostholdsplan, har samtaler med legen/e under dagenes gang, de fleste blir på sykehuset 4 dager fra de kommer til de blir skrevet ut etter operasjonen.

Trinn 10
Man planlegger reisen hjem. Som en oppfølging, vil vi være tilgjengelig for å svare på dine spørsmål etter at du har kommet hjem. Man får med seg resepter hjem på vitaminer o.l. som man da henter ut på apoteket på flyplassen i Riga, hvilket vi anbefaler. Fastlegen din vil fortsette å skrive ut reseptene til deg på det du behøver når dine medisiner går tom. Vi anbefaler også at man bestiller time hos sin fastlege etter hjemkomst, og at man gjennom han får utført blodprøver etc etter operasjonen, spesielt da MRSA prøver, da dette kan skape komplikasjoner OM du må på sykehus i inntil 12 mnd etter ditt opphold i Riga. Det har ikke funnets spor av MRSA på vårt sykehus de siste 25 årene, da det blir tatt prøver på ulike steder på vår avdeling hver mnd. Men de norske sykehusene vil likevel kreve at slike prøver blir gjort.

Trinn 11
Teamet håper at du har likt dit opphold i Riga, du er nå klar for et nytt og bedre liv med nytt kosthold og en slankere kropp.