Legene og Sykehuset

Våre leger og sykehuset:
Vi er i Riga, Latvia og vi driver med overvekt kirurgi, og forsøker å gjøre dette til overkommelige priser for pasientene våre.

Vårt mål er at dere skal føle at dere mestrer overvektsproblemene som dere tidligere slet med, og at dere føler at dette er noe som har forbedret livene deres. Legene har godkjenning for å opperere i hele EU/EØS og Sveits.

Begge våre kirurger har utdannelse for fedmeoperasjoner, og gjør gastric bypass samt gastric sleeve operasjoner. De har lang erfaring i å gjøre fedmeoperasjoner, og ledende doktor er en av legene i Baltikum med lengst erfaring på området og lederen ved operasjonsavdelingen på sykehuset har spesialutdannelse innen fedmekirurgi og mage\tarm. Han har i tilleg over 10 års erfaring innenfedme operasjoner, han har også arbeidet i Sverige og Sveits. Doktor Troickis er i tilleg tillsluttet Association of Bariatric Surgeons (IFSO). Han er også godkjent for overvektsoperasjoner i hele EU/EØS området, samt Sveits. Han prater veldig bra engelsk, han blir hjulpet av lederen på sykehuset og en annen av de dyktige doktorene som jobber der.

Legene våre er rutinerte og har gjort flerfoldige fedmeoperasjoner på pasienter fra store deler av verden.

Sykehuset er oppgradert betydelig, og har det mest moderne dignostiske utstyret som fins på markedet. Rommene er også betydelig oppgradert, dette er for å dekke pasientenes forventninger til komfort.

Vi kan foreksempel skilte med eget bad i tillknyning til hvert eneste rom, i tilleg har også rommene fått satelitt tv. Samtlige Rom har utsikt mot den vakre parken som omkranser sykehuset, parken fører også til at det er stilt og fredelig på sykehuset. Man slipper å bli holdt våken av trafikken, dette på tross av at sykehuset er i sentrum av Riga. Folkene som er ansatt på sykehuset er venlige og greie og fokusert på pasientenes ve og vel. Man sitter igjen med en følelse av virkelig å bli godt ivaretatt under oppholdet.

Fedme er et problem som ødelegger livet til alt for mange, og i tilleg er Fedme blitt et stort helseproblem, som igjen fører til sykdommer man kan dø av. Noen eksempler som kan føre til alvorlige sykdommer er: høyt blodtrykk, alvorlig hjertesykdom, søvnapnoe og diabetes.

Sykelig overvekt innfluerer på deg både psykisk, trivselmessig og fysisk,videre blir livskvaliteten din forringet og alt blir tungt og negativt. Moderne medisin og teknikker gjør at vi i dag kan gjøre noe med disse lidelsene.

Man kan faktisk betrakte operasjonen som terapi ved at:

1. Din BMI overstiger 40, noe som karakteriseres som tredje grad fedme.
2. BMI en er fra 35 - 39,9, og du har sykdommer som kan relateres til fedme. I flere tilfeller er gastric-bypass det man anbefaler til personer med en BMI på 30 - 34 hvis vedkommende pasient har andre helsemessige problemer som også kan relateres til fedme.

Hvis du ønsker å gjøre noe med din overvekt, kan vårt team foreta en undersøkelse av deg og komme med gode råd i forbindelse med om du har behov for fedmekirurgi eller ikke. Vi vil bestrebe å gjøre operasjonen så sikker og skånsom som mulig.